Malzemeler: | Hazırlanışı: |
1 bütün hindi | - Fırını 165 dereceye ayarlayın. |
¾ bardak Aterna Zeytinyağı | - Hindiyi geniş bir fırın kabına yerleştirin. |
4 diş sarımsak | - Zeytinyağı, sarımsak, fesleğen, adaçayı, tuz ve karabiberi ayrı bir kapta karıştırın. |
2 çay kaşığı kuru fesleğen | - Zeytinyağı karışımını fırçayla hindinin yüzeyine iyice sürün. |
1 çay kaşığı kuru adaçayı | - Fırın kabının dibine suyu ekleyin ve 3-3 buçuk saat pişirin. |
1 çay kaşığı tuz | - Hindiyi fırından çıkardıktan sonra 30 dakika bekletip öyle kesin. |
½ çay kaşığı karabiber | - Afiyet olsun :) |
2 bardak su |