| Malzemeler: | Hazırlanışı: |
| ¼ su bardağı Aterna Taş Baskı Zeytinyağı | - Kırmızı soğanı doğrayıp, tuz ve 2 çorba kaşığı Aterna Taş Baskı Zeytinyağıyla kavurun. |
| 3 dilimlenmiş diş sarımsak | - Küçük bir kesenin içine kekik, biber, kişniş ve rezeneyi koyun. |
| 1 doğranmış kırmızı soğan | - Pekmez, sirke ve baharat kesesini kavurduğunuz soğanların içerisine ekleyin. |
| 3 çay kaşığı tuz | - Domatesi, suyu ve şekeri de ekleyip kaynatın, kaynadıktan sonra 2 saat boyunca düşük ateşte pişirin. |
| Yaklaşık 14-16 kutu püre domates | - Daha sonra keseyi tencerenin içinden çıkarın. |
| 1 ½ su bardağı su | - Pişmiş olan ketçabınızı blender yardımıyla iyice püre haline getirin. |
| 1 su bardağı şeker | |
| 2 yemek kaşığı pekmez | |
| 1 bardak beyaz balzamik | |
| 1 demet kekik | |
| 1 tutam karabiber | |
| 1 tutam kişniş tohumu | |
| 1 tutam rezene tohumu |
Ev Yapımı
Ketçap