Malzemeler: | Hazırlanışı: |
3 Dilim Balkabağı 1 Adet Patates 2 litre su 1 su bardağı süt |
Kabakları temizleyip yıkadıktan sonra küp şeklinde doğrayın Tencereye su ile birlikte koyup rendelenmiş patatesi ilave edip kaynatın Rendelenmiş havuç, küp küp doğradığınız soğan ve sarımsağı tavada Aterna Zeytinyağı ile çevirip tencereye ilave ediniz. Bir bardak et suyunu ve tuzu ilave ettikten sonra, sebzeler yumuşayana kadar kaynatın. Bu karışımı blendırdan geçirdikten sonra; sütü ve diğer baharatlarınızı ilave edin. Kısık ateşte beş dakika daha kaynattıktan sonra çorbanız servise hazır. Kaselere aldığınız çorbanızın üzerine koyacağınız kabak çekirdekleri ile hem görüntü hem lezzet hemde sağlık festivali yaratmış olacaksınız. |