Mercanköşk
MERCANKÖŞK OTU (Marjoram)
Mercanköşk Otu, benzer görünümünden ötürü çoğunlukla Kekik ile karıştırılan bir ot ya da baharattır; ancak, Kekik, baharatlı bir lezzete sahipken Mercanköşk Otu hafif tatlımtrak bir lezzete sahiptir. Mercanköşk Otu, ağırlıklı Amerika Birleşik Devletleri ve Mısır’da yetişmektedir.
MUTFAKLARDA
Mercanköşk Otu, et yemekleri için bir tatlandırıcı olarak kullanılmaktadır. Jöleler, çorbalar, çaylar, salatalar ve et salamuraları dahil birçok yemek tarifi için talep edilmektedir. Mercanköşk Otu’nun; hafif acı bir eğilime sahip lezzetli, tatlı, güzel bir lezzeti vardır.
SAĞLIK
Aynı zamanda “sinir toniği” ve “kalp toniği” olarak kullanılır ve daha iyi kan dolaşımını teşvik eder. Mercanköşk yağı özellikle öksürük, safra kesesi şikayetleri, mide krampları ve sindirim bozuklukları, depresyon, baş dönmesi, migren, sinir ağrısı, sinir ağrısı, felç, öksürük, burun akıntısında kullanılır.
Ağır Metal Testinden geçmiştir.
Manyetik tozdan arındırılmıştır.
Fiziksel temizliği maksimum derecede yapılmıştır.
Saf Uçucu Yağları kaybedilmeden üretilmiştir.
Gluten testinden geçmiştir. Gluten Free sertifikalı baharat fabrikasında üretilmiştir (Amerika ve Avrupa Standartları olan max.20 ppm in altındadır).
GDO suzdur. (GMO Free).
Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları ile üretilmiştir.
Üretim ve öğütme sırasında herhangi bir ışıl işlem görmemiştir.
Sterildir.