Anasayfa » Setler » Şifalı Setler

İkili Şifa Seti

  • Şifalı Setler
  • Türkiye
İndirim Oranı
Piyasa Fiyatı
Ürün Kodu:
0
Satış Fiyatı
58.00 TL
Ürün Miktarı:
Ürün Kodu


ÇÖREKOTU YAĞI ( Black Cumin Oil )

Bitki botanik adı 'Nigella sativa'dır. Doğu Akdeniz, Kuzey Afrika, Hint Yarımadası ve Batı Asya'nın geniş bir bölgesine özgü olan Ranunculaceae ailesinin yıllık çiçekli bir bitkisidir. İnce bölünmüş, doğrusal yaprakları ile 20-30 cm boyunda büyür.

MUTFAKLARDA

Organik, soğuk sıkım Aterna Zeytinyağ ile seyreltilerek salatalarınızda günlük kullanmanızı tavsiye ederiz.

SAĞLIK  

Çalışmalar, kilo kaybına yardımcı olmak, cilt koşullarını iyileştirmek ve hatta kanser ve diyabet tedavisi gibi birçok sağlık ve kozmetik fayda sağlayabileceğini göstermektedir.

Ağır Metal Testinden geçmiştir.
Manyetik tozdan arındırılmıştır.
Fiziksel temizliği maksimum derecede yapılmıştır.
Saf Uçucu Yağları kaybedilmeden üretilmiştir.
Gluten testinden geçmiştir. Gluten Free sertifikalı baharat fabrikasında üretilmiştir. (Amerika ve Avrupa Standartları olan max.20 ppm in altındadır) 
GDO suzdur. (GMO Free)
Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları ile üretilmiştir.
Üretim ve öğütme sırasında herhangi bir ışıl işlem görmemiştir.
Sterildir.

SARI KANTARON YAĞI ( St. John' Wort Oil)

Doğada vahşi olarak yetişen, Mayasıl otu yada Yara otu olarakta bilinen, Sarı minik çiçekleri olan, çalımsı bir bitkidir Sarı kantaron bitkisi. Sarıkantaron yağı ise bu sarı çiçeklerin zeytinyağ ile bekletilerek elde edilmesiyle olur.. Bu yağın rengi ise zeytinyağ ile yapıldığı için kan  kırmızısı halde, sadece cilt üzeri uygulama için kullanıma  hazırdır. Biz Beylikçiftliğimizde bahar aylarında topladığımız organik, doğal, vahşi yetişen bu güzel çiçekleri soğuk sıkım zeytinyağımız yapıyor ve sizler için şişeliyoruz.

Kullanımı: Harici kullanım içindir.

Kullanım Yerleri: Akne ve sivilce tedavilerinde, Kas yumuşatıcı olarak, Ayak burkulmalarında, Sırt, bel ve bacak bölgelerindeki ağrıların giderilmesinde, Ciltte oluşan yara tedavilerinde ve Yanıkların tedavisinde (3. ve 4. derece yanık tedavilerinde) destekleyici bir yağdır.


ŞİFA OLSUN :)

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır