Beylikçiftliği - Yemeklik Zeytinyağı - ORGANİK ve SOĞUK SIKIM
Beylikçiftliği - Yemeklik Zeytinyağı - ORGANİK ve SOĞUK SIKIM;
Zeytin yeşildir, pembedir, kızıldır, mordur, siyahtır…
Zeytinlerin mordan siyaha geçip yağlanmalarının en yüksek olduğu dönemde toplanıp sıkılan Natürel Birinci Sızma (Virgin olive oil) zeytinyağımızı, Soğuk Sıkım tekniğiyle, Beylikçiftliği Bahçemizden elde ederiz. Tüm yemeklerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz Organik ve Soğuk Sıkım Natürel Birinci Sızma Zeytinyağımızın tadı hafiftir.
• Zeytinlik Yeri: Dikili – İzmir
• Zeytin Çeşitleri: Edremit tipi
• Hasat Zamanı: Kasım - Aralık sonu
• Ezme sistemi: Soğuk Sıkım Kontinü Sistemi
• Ekstraksiyon: Santrifüj Kuru Sıkım
• Depolama: Paslanmaz Krom tanklarda 15-18 C.
• Saklama Şekli: Gün ışığından uzakta, 12-20 ºC
• Tad Tanımı: Yumuşak, hafif, olgun zeytin aroması
• Teneke Tipi: Laklı Özel Teneke
AFİYET OLSUN :)